АКТУАЛЬНО

Різанина в китайській школі: двоє загиблих та 10 поранених

У південній китайській провінції Цзянсі сталася трагічна подія у місті Гуйсі, коли 45-річна жінка напала з ножем в місцевій початковій школі. За даними поліції, зловмисниця вбила двох людей, а ще 10 отримали поранення. Напад стався близько полудня.

Жінка була заарештована ще на місці події та доставлена до відділення поліції. Згідно з повідомленням поліції, вона використовувала ніж для фруктів під час нападу.

Поки невідомо, чи серед загиблих та поранених є діти. Один з батьків повідомив, що його дитина повернулася додому в безпеці, але адміністрація школи не надала інформацію про ситуацію. Люди висловлюють занепокоєння тим, що подробиці події можуть бути приховані адміністрацією навчального закладу.

Інший батько, який залишився анонімним, висловив стурбованість щодо нападу на початкову школу, стверджуючи, що як дорослі, так і діти були налякані. Однак він зазначив, що керівництво школи швидко розмістило фотографії дітей у батьківській групі та запевнило, що учні знаходяться у безпеці.

Ця подія стає частиною нещодавньої хвилі нападів із застосуванням ножів у Китаї. У травні, чоловік заарештований після того, як зарізав двох людей і поранив ще 21 у лікарні на півдні провінції Юньнань. Раніше, також у Юньнані, чоловік із психічними проблемами атакував ножем житловий район, в результаті чого загинули двоє людей, а ще семеро були поранені.

Нагадаємо, що у штаті Міссурі, США, у місті Кейп-Жірардо, сталася стрілянина під час випускного вечора. Дві людини постраждали. Поліція затримала щонайменше двох осіб у зв’язку з цим інцидентом.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ