АКТУАЛЬНО

Неперервний прийом пасажирів: Нала, кішка-зірка, підкорила світову славу на залізничному вокзалі

У залізничній станції Стівенідж у Хартфордширі, Велика Британія, руда кішка під ім’ям Нала стала справжньою зіркою. Її щоденні зустрічі та прощання з пасажирами здобули велику популярність, а за її життям та пригодами уважно стежать за 30 000 фоловерів на Instagram.

Наташа, власниця Нали, створила для своєї пухнастої подруги окремі сторінки в соціальних мережах, такі як група “The Adventures of Nala” на Facebook. Тут пасажири станції діляться своїми фотографіями разом з цією місцевою знаменитістю.

За словами Наташі, прохожі часто посміхаються та кивають головою в напрямку Нали, а деякі навіть підходять, щоб погладити її по голівці.

Співробітники станції розповідають, що кішка особливо любить завітати до магазину Green Goddess Flowers, що належить місцевій жительці Ліанні.

“Раніше Нала просто сідала у наше крісло, а тепер це стало її офіційним місцем для відпочинку”, – розповідає Наташа.

Навіть мер Стівеніджа залишається в курсі подій історії місцевої залізничної станції, пов’язаної з Налою.

Хоча кішка весела та привітна до пасажирів, вона виявляє особливу неприязність  до собак, намагаючись захистити свою територію.

Усі фанати та пасажири сподіваються, що Нала залишиться на своєму посту ще довгий час і буде продовжувати зустрічати їх з радістю під час щоденних подорожей.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

АКТУАЛЬНІ НОВИНИ ЗА ТЕМОЮ