АКТУАЛЬНО

Різдвяні листівки принцеси Діани та принца Чарльза до розлучення королівської пари: спогади з минулого

Цією порою року члени королівських сімей традиційно поділяються своїми святковими листівками. Поглянемо на те, яким був вигляд деяких з них, коли принцеса Уельська Діана та принц Уельський Чарльз були ще разом.

Одне з фото було зроблено у 1987 році, шість років після весілля. На знімку Діана та Чарльз позують разом із своїми дітьми – 5-річним Вільямом та 3-річним Гаррі. Принцеса одягнена у білий джемпер і білу максіспідницю, в той час як Чарльз виглядає стильно в смугастій сорочці та чорних штанях. Діти виглядають чарівно, особливо юний принц Вільям, який широко усміхається. Фотографія була представлена на аукціоні в Беверлі-Гіллз, Каліфорнія, 1 грудня 2014 року.

На іншій листівці, зробленій в ті самі роки, Діана та Чарльз зображені на свіжому повітрі. Принцеса обіймає обома руками своїх синів, які одягнені в однакові смугасті футболки та світлі штани. Принц Чарльз трошки відстоює. Ймовірно, в цей період у подружжя вже були труднощі у шлюбі.

З цих різдвяних листівок проникає атмосфера минулого, спогади про ті часи, коли Діана та Чарльз були ще разом, а їхня сім’я виглядала щасливою та об’єднаною.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ