АКТУАЛЬНО

Російський обстріл Херсона: два загиблих і численні поранені внаслідок масованого атаки по центру міста

У жахливій події, що сталася в центрі Херсона, російські війська здійснили масований обстріл, результатом якого стало два загиблих та численні поранені. Глава Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив про подію у понеділок, 13 листопада, в своєму Telegram-каналі.

За даними Прокудіна, унаслідок обстрілу загинули 62-річна жінка та 45-річний чоловік. Ще четверо містян, серед яких два чоловіки та дві жінки, отримали поранення та були госпіталізовані.

До хірургічного відділення були госпіталізовані два чоловіки: 62-річний херсонець із травмами ніг та 64-річний з пораненням в області живота.

Крім того, лікарі надають допомогу 50-річному чоловікові та 67-річній жінці, у яких стан оцінюється як задовільний.

Це не перший випадок агресивних дій російських військових в Херсоні. Раніше в цей же день було зафіксовано обстріл лікарні, внаслідок чого постраждали автомобілі “швидкої” та інші транспортні засоби.

Крім того, в передмісті Херсона піддано артобстрілу автомобіль, в якому перебувала сім’я з двомісячним немовлям. У результаті водій загинув, а жінка та малюк отримали поранення.

Ситуація в Херсоні залишається надзвичайно напруженою, і влада призиває громадян дотримуватися безпеки та берегти своє життя в умовах війни.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ