АКТУАЛЬНО

Росіяни здійснили атаку на Київську область

18 серпня вранці Київська область зазнала нової ракетної атаки з боку ворога. Під час обстрілу були зруйновані та пошкоджені 18 будинків, а також постраждали лінії електропередач і кілька автомобілів. Про це повідомив голова Київської обласної державної адміністрації Руслан Кравченко.

За його словами, система протиповітряної оборони (ППО) діяла активно, внаслідок чого вдалося збити кілька ворожих цілей. Кравченко підкреслив, що влучання в об’єкти критичної та житлової інфраструктури зафіксовано не було, і постраждалих не має.

Однак, уламки ракет, що впали, спричинили значні руйнування в одній із громад на території трьох садових товариств, де зафіксовані пошкодження приватних будинків. Внаслідок атаки знищено два будинки, а ще 16 отримали пошкодження, включаючи вибиті вікна, пошкоджені фасади та дахи. Також уламками були пошкоджені чотири автомобілі, паркани та лінії електропередач.

Рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) активно працюють на місці подій, надаючи допомогу громадянам, що постраждали від руйнувань. Оперативні групи продовжують ліквідацію наслідків ракетної атаки і відновлення інфраструктури.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ