АКТУАЛЬНО

Розкрити різноманіття взаємин: випуск нового фільму Tinder у Великій Британії

В рамках кампанії “Все починається зі свайпу” (It Starts With a Swipe) Tinder випустив фільм у Великій Британії, який ілюструє різноманітні форми взаємин.

Основна героїня стрічки, молода дівчина на ім’я Ава, яка тільки-но переїхала до Лондона, вирішує випробувати застосунок, щоб познайомитися з новими людьми. На першій зустрічі вона зустрічає Натана, який робить зустріч несподіваною, і Маєю, яка стає її найкращою подругою.

Фільм відображає, що різні типи стосунків можуть розвиватися з часом, руйнуючи стереотипи про миттєві іскри та відкриваючи нові можливості для пошуку значущих зв’язків.

Створений у співпраці з W Communications та режисером Джеймі Вітбі, фільм використовує змішані медіа, такі як кадри, зняті ручною камерою, і 3D-сканування, щоб передати автентичність моментів, які переживають герої. Старша директорка з маркетингу Tinder, Джоанна Понс, зауважила: “Сьогодні жоден шлях знайомств не є прямолінійним, він сповнений можливостей і самопізнання, оскільки наше прагнення до людських стосунків як ніколи сильне.”

Фільм вийшов у День подарунків (святкують у Великій Британії та країнах Британської співдружності націй 26 грудня), оскільки, за даними Tinder, останній тиждень року є найактивнішим періодом побачень, включаючи “неділю побачень”.

На підставі результатів минулорічної “неділі побачень”, користувачі Tinder в середньому відповідали на 19,4 хвилини швидше, ніж в будь-яку іншу неділю року. Кількість лайків зросла на 18,2%, а кількість надісланих повідомлень збільшилася на 22% порівняно з рештою року.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ