АКТУАЛЬНО

Шанси на Євро-2024 розпливлися: Україна зіграла внічию з Італією

Сьогодні, у німецькому Леверкузені на БайАрені, відбувся заключний матч відбору на Євро-2024 між збірними України та Італії, який завершився безгольовою нічиєю з рахунком 0:0. Незважаючи на великий рвучий гравецьський виступ та небезпечні моменти з обох сторін, жодна з команд не змогла забити вирішальний гол.

Збірні України та Італії набрали однакову кількість очок – по 14 кожна. Проте, за додатковими показниками, пряму путівку на Євро-2024 виборола збірна Аззурі.

На початку матчу збірна України створила перший небезпечний момент, коли Віктор Циганков пробив із дальньої відстані, але голкіпер суперника впорався із цим ударом. Італійці також не залишились осторонь, відповідаючи невдалим ударом Федеріко К’єзи.

Протягом гри було багато моментів, включаючи удари Георгія Судакова, Джакомо Распадорі, та італійця Давіде Фраттезі. Гравці обох команд мали свої можливості відкрити рахунок, але голкіпери виявилися на висоті.

Після перерви Михайло Мудрик мав нагоду відзначитися, але його удар потрапив у голкіпера суперника. Заключні хвилини гри були напруженими, і синьо-жовті намагалися створити моменти, тоді як італійці намагалися тягнути час.

У компенсований час арбітр не зупинив гру на моменті, що міг би виправдати пенальті для України після сумнівного епізоду з Мудриком у штрафній. Однак арбітр вирішив не переглядати ситуацію, і гра завершилася без рішального моменту.

Збірна України не змогла здобути пряму путівку на Євро-2024 через додаткові показники. Результат гри залишає після себе певний гіркий присмак, але команда покладає надії на подальші турніри та майбутні виступи.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ