АКТУАЛЬНО

Тімоті Шаламе розповів про канібалізм Армі Гаммера

Актор Тімоті Шаламе вперше висловив свою думку щодо скандальних звинувачень на адресу його колеги, Армі Гаммера.

Гаммер і Шаламе зіграли ролі закоханої пари у фільмі “Назви мене своїм ім’ям”, що був випущений 2017 року і мав отримати продовження. Однак через секс-скандал навколо Гаммера і судові позови виробництво продовження призупинили. Після публікації BDSM-листування актора з його прихильницями з’явилися звинувачення від жінок, які стверджували, що вони змушені були до сексу з Гаммером, і що він чинив насильство, жорстокості та навіть канібалізм.

Цей випадок потрапив до суду. Армі Гаммер став об’єктом “культури скасування”: його звільнили з усіх проєктів, і він став персоною non grata, змушений був сховатися на Кайманових островах, де працював як звичайний готельний консьєрж. Його дружина Елізабет Чемберс розлучилася з ним.

Шаламе вважає, що історія з канібалізмом Гаммера “переграна”. Зірка “Дюни” спростував зв’язок новин про канібалізм Армі Гаммера з його згодою зіграти роль канібала в горор-мелодрамі “Цілком і повністю”:

“Яка ймовірність того, що ці дві речі пов’язані? … Я погодився, тому що сценарій був заснований на книзі … Взагалі, подібні теми завжди перетворюються на клікбейт. Заради кліків і вигоди роблять із мухи слона. Це збиває з пантелику і заважає адекватному сприйняттю інформації.”

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ