АКТУАЛЬНО

Трагедія в Туреччині: знайдено застреленими матір та дочку біля Бодрума

У Туреччині, в курортному районі Бодрум, сталася трагедія, де знайдено тіла 42-річної моделі Ірини Двізової та її 15-річної дочки Даяни. За попередньою інформацією, жінок вбили на віллі, після чого тіла були завернуті у простирадла, покладені в автомобіль та вивезені за місто, де їх знайшли відкинутими біля дороги.

Родичі росіянок вирушили на власні пошуки, оскільки не могли зв’язатися з ними кілька днів. Прибувши на віллу, родина знайшла сліди крові та повідомила поліцію Бодрума.

Підозрюваний та можливі мотиви: Поліція розшукує чоловіка Ірини, громадянина Фінляндії, проте син росіянки вважає, що вбивцею є його вітчим, громадянин Литви та Франції Андрій Куслевич. Юнак вказує на можливий мотив злочину – неприязні стосунки між матір’ю та вітчимом, які посилювалися обмеженням доступу до іншого дитини Ірини, п’ятирічного Макара.

Андрій Куслевич має кримінальне минуле та раніше був засуджений в Росії за крадіжку діамантів. Син загиблої також стверджує, що вітчим систематично агресивно поводився до Ірини та її дітей, а також вказав на попередні скандали та конфлікти в сім’ї.

Звідки інформація: Сусіди Ірини підтверджують постріли та вказують, що підозрюваний виїхав з будинку в день злочину. Сім’я Куслевичів зараз проживає в Литві, де, за словами Давида, вони перевезли спільного з матір’ю сина Макара.

Триває слідство, та справа тривожить громадськість, підкреслюючи необхідність вжиття заходів для попередження сімейного насильства та забезпечення безпеки у відносинах.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ