АКТУАЛЬНО

Трампом легко маніпулювати, – колишній радник Білого дому

Ейч Ар Макмастер, колишній радник з національної безпеки в адміністрації Дональда Трампа, зробив кілька відвертих заяв, які можуть суттєво вплинути на сприйняття Трампа у політичному контексті. Макмастер вважає, що екс-президент є легкою мішенню для маніпуляцій через його схильність до впливу ззовні, що підкреслює необхідність наявності компетентної команди навколо нього.

Трамп може приймати дійсно виважені рішення, але в кожній адміністрації президента є люди, які намагаються маніпулювати президентом, і в цьому сенсі Дональд Трамп може бути легкою мішенню.

Трампу потрібна “компетентна команда навколо нього”, тому що він схильний до маніпуляцій. Про це заявив Ейч Ар Макмастер, колишній радник з національної безпеки колишнього президента Дональда Трампа, виступаючи в програмі “Обличчям до нації” на телеканалі CBS.

Макмастер зазначив, що в кожній адміністрації президента є люди, які намагаються маніпулювати президентом, і сказав, що якщо Трампу давали розумні поради, президент часто приймав правильні рішення.

Нова книга одного з колишніх радників Білого дому з національної безпеки описує кандидата в президенти від Республіканської партії як особистість, чия потреба в лестощах і схваленні зробила його легкою мішенню для іноземних супротивників.

Image

Окремий епізод – діалог з рф та політика відносно Ірану.

Трамп і його союзники постійно стверджують, що він набагато краще підготовлений для боротьби з путіним та іншими автократами, ніж його конкурентка від Демократичної партії Камала Гарріс, оскільки він демонструє велику силу та авторитет, а вона – ні.

В цьому контексті, Макмастер сказав, що не впевнений, чи варто документувати відносини Трампа з путіним.

Реальною загрозою, за словами Макмастера, є зараз Іран, який “готовий витратити кожне арабське життя, кожне палестинське життя, кожне ліванське життя, переслідуючи свою мету знищення Ізраїлю”. Макмастер сказав, що до іранської загрози потрібно ставитися серйозно.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ