АКТУАЛЬНО

У Монголії затримали протестувальників, що намагалися розгорнути український прапор під час візиту Путіна

Під час офіційного візиту президента Росії Володимира Путіна до Монголії, поліція країни затримала кількох осіб, які намагалися продемонструвати український прапор на заході в Палаці уряду. Інші демонстранти з антипутінським банером також були змушені припинити свою акцію.

У Монголії поліція затримала людей з прапором України, під час того, як президент країни Хурелсух Ухнаа та кервник рф володимир путні з’явилися на головній площі Улан-Батора, а також піднімалися по червоній килимовій доріжці Палацу уряду, щоб вклонитися статуї Чингісхана. Натовп людей спостерігав на процесію з-за бар’єрів. За даними ЗМІ, п’ятеро інших людей, які зібралися в кількох кварталах на захід від площі, тримали антипутінський банер і український прапор. Втім, були змушені розійтися, почувши про арешти.

Монголія не могла арештувати президента рф володимира путіна попри ордер Міжнародного кримінального суду, адже країна майже повністю залежить від енергоімпорту з рф. Про це йдеться в заяві Монголії для видання Politico.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ