АКТУАЛЬНО

У помешканні Алена Делона виявили арсенал зброї та набоїв

Французька поліція виявила та сконфіскувала 72 одиниці вогнепальної зброї та понад 3 тисячі набоїв у будинку відомого французького кіноактора Алена Делона. Крім цього арсеналу, у майно актора також входило відбудоване стрільбище.

Про це інформує прокурор міста Душі-Монкорбон (селище за 135 км від Парижа) Жан-Седрікс Го. Він підкреслив, що у пана Делона відсутній дозвіл на зберігання жодного з видів знайденої зброї.

Арсенал актора виявили у його загородному будинку в Душі-Монкорбон під час проведення відповідного обшуку. Раніше до актора приходив службовець з суду. Побачивши зброю в будівлі Делона, він повідомив про це правоохоронців, що призвело до проведення обшуку. Видання не уточнює, з якого приводу службовець відвідав будинок актора, але нагадує, що Делон намірений судитися зі своїм сином Ентоні Делоном.

Це не перший інцидент із зброєю, пов’язаний з Аленом Делоном. У 2011 році на вечірці в будинку актора вогнепальне поранення отримала 16-річна дівчина. Однак це сталося в його бунгало у Женеві, Швейцарія.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ