АКТУАЛЬНО

Вакансії в галузі авіації почали з’являтися в Україні

На платформах з пошуку роботи виникли оголошення про вакансії в авіаційній сфері, не зважаючи на те, що всі українські аеропорти припинили свою діяльність з початку конфлікту. Журналіст Андрій Цаплієнко висловив зауваження щодо оголошень, в яких місцем розташування зазначено Бориспіль.

Він нагадав, що раніше з’явилася інформація про можливість відновлення роботи аеропорту. “На сайтах почали зʼявлятися вакансії з Борисполя. Нещодавно зʼявилася інформація про можливе відновлення роботи аеропорту. Проте наразі це здається чимось неймовірним”, – зауважив Цаплієнко. Він порівняв ситуацію з тим, що аеропорт Тель-Авів у Ізраїлі продовжує функціонувати, навіть при наявності масових ракетних обстрілів від терористів ХАМАС.

Пізніше стало відомо, що вакансії розміщені не аеропортом Бориспіль, а державним авіапідприємством Україна, яке обслуговує вище керівництво країни. Літаки, такі як Ан-148 та Airbus A-319, для яких розміщено оголошення про набір пілотів, використовуються для перельотів вищого керівництва.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ