АКТУАЛЬНО

Як проходить “1 вересня” дітей українських корупціонерів, що наживаються на армії

Схоже, що для заможних українців 1 вересня – це не про початок навчання, а про демонстрацію статусу, впливу і, звісно своїх коштовних аксесуарів та нарядів. Інше питання, що більшість VIP-батьків не розкривають джерел своїх доходів, і незрозуміло яким чином вони здобули ці всі предмети розкоші, при тому, що офіційно таких доходів в них немає.

Про це повідомляє редакція сайту NENKA ІНФО

Сім’я командира Вовків Да Вінчі – Сергія та Валерії Філімонових

Валерія, дружина командира Вовків Да Вінчі, відправляє свого старшого сина до приватної школи Ukrainian Global Kids. І тут не просто навчання, а справжня інвестиція в майбутнє – всього за 330 тисяч гривень на рік.

Для того, щоб просто відвести дитину до школи, Валерія Філімонова вибрала лук на загальну суму 5-7 тисяч доларів: сандалі від Chanel і сумочку Lady Dior.  І чому б ні, адже треба ж якось відрізнятись від тих, хто ходить до звичайних українських шкіл.

Чи можуть собі дозволити таку розкіш родини рядових військовослужбовців, питання риторичне.

Про те, як Валерій Філімонов став командиром Вовків Да Вінчі, та про його стрімке збагачення, ймовірно, за рахунок донатів для батальйону, в журналістському розслідуванні проекту НЕНЬКА.ІНФО

Валерія явно знає, як зробити так, щоб про неї писали. А як же не писати, коли в кожному кадрі відчувається, що бути дружиною командира – це не тільки почесно, але й стильно. Така служба виявляється ще й фінансово вигідною, і байдуже що тратяться гроші, призначені на оборону України.

Тільки на одному фото, Валерія Філімонова зуміла одягнути на себе ювелірних виробів ювелірного дому Van Cleef & Arpels на загальну суму близько 15 000 Євро та сумку бренду DOLCE & GABBANA ціною 2 000 доларів.

Лук Валерії Філімонової на вкрадені у військових кошти: Браслет – 6000 Євро, Сережки – 5500 Євро, Підвіска – 3 700 Євро Сумка 2 000 Євро

1-ше вересня у родині-корупціонерів Гринкевичів

У родині-корупціонерів Гринкевичів, що нажились на українській армії,  також свято 1-шого вересня. Хоча назву школи вони не розкрили (можливо, щоб не занадто привертати увагу журналістів), але пані Ольга Гринкевич з чорною Hermes Birkin точно зробила акцент на своєму статусі, відправивши донечку до першого класу в Polo та з ранцем Burberry.

Такий перформанс Гринкевичів досить красномовно показує, що вони ні каплі не жалкують  про вкрадені у Міноборони гроші та готові і надалі хизуватись отриманими в такий спосіб багатствами.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ