АКТУАЛЬНО

За опитувннями Гарріс виграє у Трампа

Згідно з останніми даними опитування, проведеного Bloomberg News та Morning Consult, віцепрезидентка Камала Гарріс здобула перевагу над колишнім президентом Дональдом Трампом у семи ключових штатах, які можуть визначити результат президентських виборів 2024 року.

Результати опитування показують, що Гарріс не лише вирівняла позиції з Трампом, а й скоротила його перевагу в кількох важливих економічних питаннях. Хоча більшість виборців досі вважають, що їхнє економічне становище було краще під час президентства Трампа, вони менш схильні звинувачувати Гарріс у поточній економічній нестабільності, що спостерігається під час адміністрації Байдена.

Зокрема, 7% більше виборців у спірних штатах довіряють Гарріс у питаннях підтримки середнього класу порівняно з Трампом. У питанні витрат на житло Гарріс також має перевагу у 4%, тоді як Байден у цьому питанні відставав від Трампа на 6%. Щодо інфляції, найважливішого економічного питання виборів, Гарріс скоротила перевагу Трампа на 11%. Однак, у питаннях цін на газ і роботи фондового ринку виборці все ще більше довіряють Трампу.

Позиції Гарріс щодо багатьох важливих питань залишаються незрозумілими, що додає невизначеності в очікуванні дебатів між нею та Трампом, які заплановані на 10 вересня. Важливо зазначити, що Гарріс вже відійшла від деяких своїх давніх прогресивних поглядів, таких як заборона фрекінгу та декриміналізація нелегального перетину кордону, що може вплинути на сприйняття її політики виборцями.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ