АКТУАЛЬНО

За півтора місяці роботи “гарячої лінії” МВС понад 3,600 звернень від громадян

Протягом півтора місяців функціонування телефонної «гарячої лінії»  Уповноваженого Міністерства внутрішніх справ з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин, надійшло 3 627 звернень від громадян, повідомляє МВС.

За словами глави МВС Ігоря Клименка, щодня Секретаріату Уповноваженого МВС надходять 102 звернення від рідних зниклих безвісти, а за останній тиждень їх кількість становить 613.

“Це 3 627 звернень за час роботи ‘гарячої лінії’. І за кожне спеціалісти беруться зі всією увагою”, – зазначив Клименко. Він підкреслив, що ця робота вимагає не тільки професійних навичок, а й людських якостей, таких як емпатія та розуміння горя родин.

Міністр також заявив, що фахівці уважно опрацьовують кожне звернення, що сприяє швидшій верифікації осіб та їх розшуку. За цей період до управління надійшло понад 890 уточнюючих анкет.

Подякувавши громадянам за довіру, Клименко нагадав, що інформацію про зниклих безвісти за особливих обставин можна надавати за номером «гарячої лінії»: 0800-103-333. Міністерство закликає громадян  долучатися до спільних зусиль у пошуках зниклих осіб.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ