АКТУАЛЬНО

Зеленський закликає уникнути затягувань з наданням допомоги Україні

Президент України Володимир Зеленський виступив з закликом не експериментувати та уникати затягувань із наданням допомоги країні. Його заява була зроблена на Всесвітньому економічному форумі у Давосі.

Зеленський наголосив, що в затягуванні з наданням допомоги можуть виникнути серйозні кризи, які поширяться не лише в Україні, але й на європейському континенті. Він попередив, що без західної допомоги Україна може стати слабшою на полі бою, що призведе до дефіциту артилерії та зенітних ракет для протиповітряної оборони.

Президент відзначив, що затягування з допомогою може викликати серйозні наслідки, такі як велика кількість жертв та поранених, а також велика криза для всієї Європи. Він висловив побоювання, що Україна може стати уразливою перед можливою агресією Росії.

Зеленський також наголосив, що без допомоги США та Європейського союзу Україна буде менш здатною відбивати агресію, що може відкрити можливість для Росії захопити країну. Він визначив це як реальну загрозу, яка може викликати війну між НАТО та Росією, яку, на його думку, бажає російський президент Володимир Путін.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ