АКТУАЛЬНО

ЗСУ відбили кілька кварталів у Вовчанську

Німецька газета Bild повідомила про успіхи Збройних сил України (ЗСУ) на півночі Вовчанська, де українські військові вибили російські сили з центру міста та відвоювали кілька кварталів.

“Українські війська відвойовують нові позиції на півночі Вовчанська. Російські війська продовжили відходити і атакувати втрачені райони авіацією, ракетами і артилерією”, – заявив військовий оглядач видання Юліан Рьопке.

Він пише, що українські частини змогли навести переправу через річку Вовча, яка розділяє північну і південну частини міста, контрольовані, відповідно, РФ і Україною.

Офіційно Україна цього не підтверджувала. Влада Харківської області вранці заявила про відбиття російських атак у Вовчанську.

За даними пабліка Deep State, жодних змін на фронті в районі Вовчанська не відбулося. На карті ресурсу позначено, що в місті атакують російські війська.

Американський «Інститут вивчення війни» пише, що в районі Вовчанська «підтверджених змін на лінії фронту не відбулося».

Російські пабліки також пишуть про атаки РФ у Вовчанську і заявляють, що росіяни штурмують там агрегаторний завод – великий пункт оборони ЗСУ. Відступу РФ у Вовчанську вони не підтверджують. При цьому підтверджують контрнаступ ЗСУ на іншій ділянці Харківського фронту – під Липцями в районі села Глибоке.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ