АКТУАЛЬНО

Індивідуальні рекомендації експертів: найкращі види тренувань, підібрані залежно від типу особистості

Експерти склали список рекомендацій для тренувань, які найкраще відповідають різним типам особистості. Виявилося, що вибір вправ може залежати від того, наскільки вони відчуваються приємними для конкретної особи.

Нове дослідження вказує, що якщо тренування виглядає для людини як складна робота, то ймовірно, воно просто не підходить її типу особистості. Так, експерт з харчування та фітнесу Том Дженан рекомендує інтровертам обирати тренування в стилі HIIT, яке добре підходить для ефективного схуднення за мінімальний час, ідеально для індивідуальних занять.

Іншими популярними варіантами для інтровертів є йога та пілатес, оскільки вони сприяють покращенню сили і гнучкості, дозволяючи виконувати вправи в зручному для себе середовищі. Також варто звернути увагу на “барре” – новий тренд у фітнесі, що поєднує балетні рухи та індивідуальний простір.

З іншого боку, для екстравертів відмінним вибором буде Boot Camp, який передбачає командну роботу та складні вправи. Також вони успішно впораються із танцювальними класами, оскільки ці заняття є високосоціальними. Ще один інноваційний варіант – повітряна йога та фітнес на пілоні, які відмінно підходять для енергійних і сміливих екстравертів, готових приймати нові виклики у світі фітнесу.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

АКТУАЛЬНІ НОВИНИ ЗА ТЕМОЮ