АКТУАЛЬНО

Прапори Палестини заполонили трибуну в матчі Ліги чемпіонів

Уболівальники “Селтіка” влаштували помітний перформанс під час матчу Ліги чемпіонів проти “Атлетіко”. Цікаво, що про таку акцію стало відомо задовго до самого заходу, адже шотландські ультрас із Green Brigade опублікували заяву, яка викликала значний резонанс. У цій заяві вони торкнулися й України, порівнюючи політичні меседжі про події в Україні та Палестині.

Згідно із заявою Green Brigade, “Селтік” у минулому висловлював підтримку Україні, але зараз щодо подій у Палестині його дії засуджуються. Фанати поставили запитання, яке стоїть перед кожною розумною людиною: чому життя українців вважається ціннішим, ніж життя палестинців?

У рамках цієї акції вболівальники “Селтіка” прийшли на матч з “Атлетіко” з прапорами Палестини, навіть незважаючи на те, що в складі “Селтіка” грає ізраїльтянин Ліель Абада, який перебуває в травмованому стані.

Не варто забувати, що прапор Палестини також було помічено на матчі “ПСЖ” – “Мілан”, серед банерів на якому був присутній і слоган: “Париж проти всіх форм тероризму”.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ