АКТУАЛЬНО

5 фільмів для гарного настрою

Як приємно провести час, перебуваючи в затишному куточку з друзями або на самоті, насолоджуючись гарним фільмом, що підніме настрій і змусить вас посміхнутися. У цій статті ми розповімо вам про п’ять фільмів, які гарантовано подарують вам гарний настрій.

“Зелена книга” (Green Book, 2018)
Ця історія про незвичайну дружбу між італо-американським водієм і талановитим афроамериканським музикантом за часів сегрегації в США. Фільм переплітає драму і гумор, і його яскраві персонажі та кумедні ситуації точно піднімуть вам настрій.
“Ігри розуму” (A Beautiful Mind, 2001)
Ця картина розповідає історію математика Джона Неша, який страждає від шизофренії. Фільм про важливість дружби, любові та зцілення душі. Він надихає і наповнює надією.
“Блондинка в Законі” (Legally Blonde, 2001)
Цей яскравий і неймовірно кумедний фільм оповідає про блондинку на ім’я Ель, яка вирішує вступити до юридичної школи Гарварду, щоб повернути свого колишнього хлопця. Ця комедія точно подарує вам гарний настрій і поліпшить день.
“У пошуках Немо” (Finding Nemo, 2003)
Анімаційний твір студії Pixar розповідає про загубленого риб’ятка Немо та його відважного батька, який вирушає на пошуки сина. Цей фільм про пригоди та сімейні цінності подарує радість і посмішку.
“Король говорить!” (The King’s Speech, 2010)
Цей фільм заснований на реальних подіях і оповідає про короля Георга VI, який долає свої проблеми із заїканням за допомогою несподіваної дружби з логопедом. Ця історія про само подолання і підтримку надихає і радує серце.

Ці фільми різні за жанрами, але у них є одна спільна властивість: вони здатні подарувати вам гарний настрій і зробити ваш вечір незабутнім. Приготуйте попкорн, влаштуйтеся зручніше і насолоджуйтеся переглядом!

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ