АКТУАЛЬНО

Alyona Alyona розкрила нові аспекти свого особистого щастя

Українська реп-дива Alyona Alyona, насправді Олена Савраненко, розповіла про своє особисте життя у свіжому інтерв’ю для YouTube-каналу Маші Єфросініної. 32-річна виконавиця визналася, що її серце зараз належить діджею і продюсеру Володимиру Бейчаку, відомому як VoVKing.

Олена розповіла, що її новий партнер допоміг їй відкрити для себе нові аспекти життя та відчути себе більш жіночною. Вони ділять трьохкімнатну квартиру з братом Володимира та його дівчиною. Незважаючи на відсутність розкішного ремонту, Alyona Alyona відзначила, що важливіше для неї – це щастя, яке змінилося через власний досвід.

Щодо публічності їхніх відносин, Alyona Alyona пояснила, чому не бажає робити своє особисте життя публічним. Зірка визнала, що раніше негативний досвід з публічними відносинами вплинув на її рішення утримуватися від регулярного виставлення особистих моментів в мережі.

Співачка також висловила своє розуміння того, як очікування суспільства можуть впливати на сприйняття особистих відносин та неготовність публіки приймати їх такими, як вони є.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ