АКТУАЛЬНО

Дженніфер Лопес приголомшила своїм образом на світському заході в Лас-Вегасі

Американська суперзірка Дженніфер Лопес зачарувала публіку своїм неперевершеним образом на світському івенті в Лас-Вегасі, в одному з нічних закладів міста. Зірка вразила усіх елегантною сукнею від британського дизайнера David Koma.

Сукня вражала ефектним косим вирізом під грудьми, де використано прозору вставку та комплектувалася стильним коміром-чокером. Ізящність образу підкреслювали відкриті плечі та декоративні елементи у вигляді сріблястих каменів на обличчі та спідниці.

Особливу увагу прикував високий розріз до стегна на спідниці, який надавав образу вишуканості та підкреслював стрункі ноги зірки. Босоніжки на високих підборах та платформі доповнили вигляд і підкреслили її бездоганну стилістику.

Дженніфер Лопес завершила свій вечірній образ розкішним укладанням волосся, витонченим макіяжем та клатчем із чорними стразами. Сережки-змії та кілька каблучок з діамантами на руках додали блиску та шарму цьому неперевершеному вбранню.

Традиційно Лопес вийшла на захід у компанії свого чоловіка Бена Аффлека, який вибрав синій костюм-трійку, білу сорочку та туфлі-броги з тисненням, доповнивши стильний образ знаменитої подружжі.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

АКТУАЛЬНІ НОВИНИ ЗА ТЕМОЮ