АКТУАЛЬНО

Британська розвідка вказала на місто, яке російські війська можуть атакувати

Міністерство оборони Великої Британії, посилаючись на розвідку, представило можливість наступу російських військ на ще одне місто України. Незважаючи на новий фронт у Харківській області, інформація від розвідників вказує на те, що місто Покровськ у Донецькій області може бути наступною метою окупаційних сил.

Хоча російські війська відкрили нову фронтову лінію на північно-східній території України, атаки на сході країни залишаються поширеними. За даними Міністерства оборони, основні сили російських військ накопичуються біля Авдіївки, на північний захід від зазначеного населеного пункту.

Противник наносить удари по широкому фронту, з атаками, які відбуваються з обох боків від автомобільної траси E50. Розвідувальне управління зазначає можливі тактичні перемоги російських військ протягом останніх днів, але це супроводжується високими втратами.

Згадана траса E50 відіграє ключову роль, з’єднуючи тимчасово окупований Донецьк з контрольованим українським урядом Покровськом. Відстань між фронтом та цим населеним пунктом дуже невелика, що робить його потенційною ціллю для ворожих сил.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ