АКТУАЛЬНО

Чарльз III відзначає 74-й день народження в приватній обстановці

14 листопада британський король Чарльз III святкує свій 74-й день народження, перший як монарх. За даними Daily Mail, Чарльз планує відзначити цю подію в приватній обстановці після напруженого періоду початку свого правління.

Король Чарльз III вступив на британський престол після смерті королеви 8 вересня. Йому довелося стикатися з великими викликами, і відзначення його 74-річчя відбудеться поза офіційними заходами.

До цього принц Уельський виїжджав у закордонні турне під час свого дня народження, а його відзначення проходило за кордоном з тортом. Однак цього разу він обрав приватність для свого святкування.

У переддень свого дня народження Чарльз очолив націю під час меморіальної служби на честь загиблих військовослужбовців біля Кенотафа. Події до дня народження короля будуть включати оркестровий захід в Букінгемському палаці, де оркестр домашньої кавалерії виконає “Happy Birthday”. Також планується артилерійський салют у Лондонському Грін-парку та виконання “Happy Birthday” оркестром шотландської гвардії.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ