АКТУАЛЬНО

Голлівудська акторка Дженніфер Лоуренс готується стати мамою вдруге

Голлівудська акторка Дженніфер Лоуренс, відома за фільмами “Голодні ігри”, “Люди Ікс: Темний Фенікс” та “Джой”, незабаром стане мамою вдруге. Про це повідомив представник зірки в інтерв’ю виданню Vogue.

На днях 34-річна Лоуренс продемонструвала свій округлий животик під час вечері у Лос-Анджелесі. На даний момент невідомо, на якому терміні вагітності знаходиться акторка, оскільки сама Дженніфер поки не коментувала цю новину.

Відомо, що Дженніфер і її чоловік, мистецтвознавець та директор картинної галереї Кук Мароні, вже виховують дворічного сина на ім’я Сай. Акторка часто ділиться моментами з їхнього життя, демонструючи свою любов до родини.

Успіхи та досягнення Дженніфер Лоуренс

Дженніфер Лоуренс здобула світову популярність завдяки своїй ролі Кітнісс Евердін у франшизі “Голодні ігри”. За свій акторський талант вона отримала безліч престижних нагород, включаючи премію “Оскар” у 2013 році, три премії “Золотий глобус”, премію BAFTA та дві “Премії Гільдії кіноакторів США”.

У 2015 році журнал “Forbes” визнав Лоуренс найбільш високооплачуваною акторкою у світі, що підтверджує її вплив та популярність у голлівудській індустрії.

Вагітність Дженніфер Лоуренс стала приємним сюрпризом для її шанувальників, і всі з нетерпінням чекають новин про нове поповнення у родині акторки.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ