АКТУАЛЬНО

Катерина Кузнєцова розповіла, чи підтримує зв’язок із російськими колегами

Українська акторка Катерина Кузнєцова, відома за роллю в серіалі “Кухня”, відкрито розповіла про свої стосунки з колегами з Росії після початку повномасштабного вторгнення. Після 2022 року акторка припинила будь-яку співпрацю з російським кіно та не приховує свого ставлення до тих, хто продовжує працювати на території країни-агресора.

Катерина зізналася, що спілкується лише з тими російськими колегами, які відкрито засудили напад Росії на Україну. Вона зазначила, що інколи підтримує зв’язок із такими акторами, як Дмитро Назаров, Анатолій Бєлий та Олексій Горбунов. Назаров та його дружина активно висловлюються проти війни, а Бєлий переїхав до Ізраїлю і також виступив із критикою дій РФ.

“Ми нещодавно дуже тепло поспілкувалися з Анатолієм Бєлим, це була чудова зустріч. Щодо Льоші Горбунова, він мій давній друг і з 2014 року більше не жив у Росії. Він завжди лише приїжджав туди на зйомки”, – поділилася акторка в інтерв’ю для OBOZ.UA.

Катерина також зізналася, що спостерігає за діяльністю інших відомих російських акторів, які виступають проти війни, таких як Чулпан Хаматова та Яна Троянова, хоча з ними не особисто знайома.

Щодо українських кінозірок, які залишилися жити та працювати в РФ навіть після початку повномасштабної війни, Кузнєцова зазначила, що не збирається засуджувати їх. За її словами, це їхній вибір, і кожен має право приймати власні рішення.

“Це їхнє життя та вибір. Я ніколи не приховувала, що я з України, всі знали про мій український паспорт. Я жила в Москві як заробітчанка, але після 2022 року відмовилася від співпраці з Росією”, – підсумувала акторка.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ