АКТУАЛЬНО

Ексклюзивний Porsche Panamera 2024 здивував позолоченим кузовом

Porsche впроваджує програму під назвою Sonderwunsch, що перекладається з німецької як “особливе бажання”. Ця ініціатива входить в рамки підрозділу Porsche Exclusive Manufaktur, який спеціалізується на створенні нестандартних версій автомобілів – чи то на замовлення клієнта, чи від самої материнської компанії. У випадку з новим Porsche Panamera 2024, замовлення надійшло безпосередньо від компанії Porsche.

Найбільш ексклюзивною особливістю Porsche Panamera 2024 є його вигляд. Основний колір Leblon Violet Metallic (фіолетовий з каштановими акцентами) гармонійно поєднується з чорним кольором у нижній частині кузова, виділяючи його серед звичайних версій “Панамери” третього покоління.

Лінія відтінку Avium Metallic поділяє ці кольори і використовується для оформлення рамок скла та 21-дюймових колісних дисків. Спойлери та дверні пороги виконані в чорному кольорі, а піщинки справжнього золота додають ексклюзивності фарбуванню.

Щодо інтер’єру Porsche Panamera Turbo Sonderwunsch, фотографії поки що не опубліковані через те, що роботи над ним ще тривають. Ціна також залишається невідомою, але враховуючи використання справжнього золота для фарбування, вона може стати додатковим фактором, який підвищить вартість цього автомобіля.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ