АКТУАЛЬНО

Гайтана показала свою доньку, яка підросла

Гайтана, українська співачка, яка відома своїм музичним талантом і яскравою сценічною індивідуальністю, рідко дає публічні зразки свого особистого життя. Однак, нещодавно вона зробила рідкісний виняток, поділившись із шанувальниками чарівною фотографією своєї шестирічної доньки, Ніколь-Сапфір. Ця фотографія, опублікована в її Instagram-акаунті, викликала захват у її численних шанувальників.

На знімку, маленька Ніколь-Сапфір, одягнена в повністю рожеве вбрання, тримає в руках парасольку. Це фото, здається, закарбовує момент осінньої прогулянки дівчинки в компанії своєї знаменитої мами. Цікаво, що Гайтана вирішила не постачати фотографію коментарями, залишивши тільки візуальну радість від моменту для своїх шанувальників.

Сімейне життя Гайтани та її чоловіка, продюсера Олександра Смарта, зазвичай залишається подалі від публічної уваги. Їхня дочка, Ніколь-Сапфір, народилася в червні 2017 року і, мабуть, приносить їм багато радості і щастя. Гайтана приділяє основну увагу своїй музичній кар’єрі і вважає за краще тримати своє особисте життя в приватній сфері.

Гайтана продовжує залишатися однією з найталановитіших і найяскравіших співачок на музичній сцені, і її рішення поділитися цією рідкісною фотографією її доньки дає змогу шанувальникам побачити особистіший бік артистки і насолодитися ніжними моментами з її сімейного життя.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ