АКТУАЛЬНО

Ізраїль зруйнував парламент ХАМАС у Газі

Сьогодні, після кількох днів інтенсивних боїв та захоплення, Армія оборони Ізраїлю здійснила вражаючий удар проти ХАМАС, зруйнувавши їхню парламентську будівлю в самому серці міста Газа. Операцію успішно виконали 7-а бронетанкова бригада та піхотна бригада “Голані”.

Рішучість ізраїльських військових була підкреслена під час візиту прем’єр-міністра Біньяміна Нетаньяху на тренувальну базу ЦАХАЛ “Зікім” поблизу Гази. Під час зустрічі з військовослужбовцями він наголосив на тому, що жоден куточок сектору Гази не залишиться недоторканим для ізраїльських сил.

“Немає такого місця в Газі, куди б ми не змогли дістатися. Немає жодної схованки, жодного укриття, жодного притулку для вбивць ХАМАС. Ми дійдемо туди і знищимо ХАМАС і повернемо додому наших заручників – це дві наші святі місії”, – заявив прем’єр-міністр.

Зруйнування парламентської будівлі відбулося після того, як ізраїльські війська отримали доступ до внутрішніх приміщень і зробили фотознімки, підтверджуючи наявність зброї та військового обладнання ХАМАС.

Ізраїль продовжує дії з метою забезпечення національної безпеки та припинення актів тероризму в регіоні, підтверджуючи свою визначеність в боротьбі проти будь-якої загрози його мирному населенню.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ