АКТУАЛЬНО

“Ліверпуль” розніс у пух і прах “Спарту” із загальним рахунком 11:2

Футбольні клуби “Ліверпуль” і “Спарта” (Прага) провели повторну гру 1/8 фіналу Ліги Європи. Команда з АПЛ на класі розгромила суперників, вигравши в другому матчі з рахунком 6:1.

Домашній матч для “Ліверпуля” проти празької “Спарти” став таким же результативним, як і тиждень тому гостьовий. Якщо в першій грі ліверпульський колектив оформив перемогу з рахунком 5:1, то у вчорашній грі команда вирішила забити на 1 гол більше і закрила зустріч із результатом 6:1. Підопічні Юргена Клоппа попустували на славу і пройшли до чвертьфіналу другого за силою єврокубка.

У рідних стінах “Ліверпуль” влаштував справжнє пекло суперникам, встановивши рахунок 4:0 до 14 хвилини. Залітало у ворота “Спарти” все, що тільки можна і не можна. Нуньєс відкрив рахунок у матчі на 7 хвилині, а наступної миті Кларк подвоїв перевагу господарів. Салах на 10 хвилині пробив за спину кіпера, а Гакпо на 14-й записав гол на своє ім’я, і на табло горіло “4:0”.

До виходу на перерву “Спарта” змогла відігратися лише на 1 м’яч, але це її не врятувало від подальшої поразки в матчі та вильоту з єврокубка (на 42-й хвилині забив Бірманчевіч).

У другій 45-хвилинці господарі ще двічі вразили ворота суперників – на 48-й хвилині Собослай, а на 55-й хвилині Гакпо – і матч-відповідь було закрито.

Із загальним результатом 11:2 футбольний клуб “Ліверпуль” спокійно виходить у чвертьфінал Ліги Європи, де продовжуватиме вигризати чемпіонський трофей.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

АКТУАЛЬНІ НОВИНИ ЗА ТЕМОЮ