АКТУАЛЬНО

Капітан “Лутона” Том Лок’єр знепритомнів під час матчу проти “Борнмута”

У матчі 17-го туру англійської Прем’єр-ліги між “Борнмутом” та “Лутоном” стався жахливий інцидент, що призвів до призупинення гри через знепритомніння капітана гостей Тома Лок’єра.

На 59-й хвилині зустрічі валлійський захисник Том Лок’єр раптово впав на газон поблизу центрального кола та втратив свідомість. Лікарі вибігли на поле для надання невідкладної допомоги, і арбітр призупинив гру. Футболісти обох команд залишили поле, а пізніше було вирішено дограти матч в інший день.

На момент призупинення рахунок був нічийним – 1:1. Зараз захисник уже прийшов до тями та реагує на інших людей, що підтвердив коментатор телеканалу Sky Sports.

Це не перший подібний епізод у кар’єрі Тома Лок’єра. Раніше він знепритомнів на полі у фіналі плей-оф за вихід в Прем’єр-лігу минулого сезону. Після цього він пройшов операцію на серці через виявлену фібриляцію передсердь.

Після подібного інциденту лікарі дозволили Лок’єру продовжити кар’єру, виконавши необхідні процедури для забезпечення його безпеки. Проте, знову виникли турбуючі моменти, які підкреслюють важливість медичного обстеження та заходів безпеки у професійному спорті.

Українець Ілля Забарний вийшов у стартовому складі “Борнмута” на цей матч та перебував на полі, коли сталося знепритомніння Лок’єра.

Наразі обидві команди залишаються в очікуванні дати для догравання матчу, який обіцяє бути напруженим та емоційним.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ