АКТУАЛЬНО

Або воювати, або красти – Юрій Касьянов

Журналісти Радіо Свобода провели аналіз супутникових знімків російських авіаційних заводів. Виявляється – а чого іншого слід було очікувати? – противник нарощує потужності з виробництва бомбардувальників, винищувачів, а ми знаємо також, що зростає виробництво ракетного озброєння, танків, гармат, боєприпасів. Ворог збирається грати в довгу. Готується воювати роками, реалізує виробничу програму озброєнь, розраховану на роки вперед.

Наступного року планується подвоїти обсяги військового виробництва вдвічі, а дронів-камікадзе типу “Шахед” виготовити не менше 6000 штук. І все це незважаючи на санкції, на падіння продажів нафти і газу, на млинці з лопати і сніговики з лайна. А скільки військових заводів збудувала Україна? Скільки танків, гармат, снарядів, дронів виробить наша військова промисловість наступного року?

Чи ми тільки сподіваємося на західну військову допомогу, яка може практично припинитися в разі переобрання Трампа? Замість нових військових заводів ми побудували сотні, може, й тисячі кілометрів доріг. Замість укріплень на лінії фронту переклали бруківку. Замість нових дронів – привели до ладу парки…

І неважливо, якого кольору ця влада, якщо кожна наша влада завжди так чинила – завозила гуманітарку і розкрадала національний продукт або випрошувала танки і розкрадала крихти військового бюджету. Власне кажучи, влада у нас завжди однакова, змінюються тільки перші прізвища, улюблені друзі, куми, свати і продюсери цього шоу. Але майже всі вони живуть у Конча-Заспі, ходять в одні й ті самі ресторани, фітнес-клуби, і все одно байдуже ставляться до нас. І тільки Петро Олексійович живе в Козині… ))

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ