АКТУАЛЬНО

Бред Пітт вражений гучною заявою 19-річного сина, який назвав його ‘негідником’

Бред Пітт висловив своє здивування та обурення гучною заявою свого 19-річного сина Пакса, який недавно публічно назвав його “підлою людиною”. За даними The Sun, приголомшений актор вважає це наклепом та ганебним звинуваченням.

Близьке оточення Бреда розповіло, що зірка дуже поважає всіх своїх дітей, і відзначає звинувачення, як “ганебне”. Інсайдери підкреслюють, що публічна картинка Пітта як “негідника” далека від правди, і актор не може уявити себе кривдженим своїми власними дітьми.

“Бред дуже поважає всіх своїх дітей, і це пригнічує, коли його вплутують у такі плітки. Прикро бачити, як Бреда зображують як ‘негідника’, це далеко від правди,” – заявив інсайдер.

Незважаючи на втішні слова від оточення Пітта, вважається, що актор обрав стратегію “гідного мовчання” і не планує робити публічних коментарів щодо цієї ситуації.

“Він вирішив зберігати гідне мовчання, і це багато про що говорить,” – додав інсайдер. Незважаючи на це, деякі джерела стверджують, що Бред Пітт не підтримує близьких відносин із більшістю своїх дітей. Зазначимо, що у Бреда та Анджеліни Джолі є шестеро дітей, з яких троє усиновлені, а троє – їхні біологічні діти.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

АКТУАЛЬНІ НОВИНИ ЗА ТЕМОЮ