АКТУАЛЬНО

Linkin Park представив новий сингл і нову вокалістку після тривалої паузи

Американський рок-гурт Linkin Park оголосив про перезапуск, презентуючи нову вокалістку Емілі Армстронг і сингл “The Emptiness Machine”, який став першим треком з майбутнього альбому. Про це повідомляє Variety.

5 вересня під час виступу в Лос-Анджелесі гурт представив Армстронг, яка стала новою співвокалісткою замість Честера Беннінгтона, який помер у 2017 році. Разом з Армстронг до складу гурту приєднався також барабанник Колін Бріттен, відомий як автор пісень і продюсер для таких артистів, як G Flip, Illenium та One OK Rock.

Цей анонс супроводжувався прем’єрою нового синглу “The Emptiness Machine”, який став головним треком майбутнього альбому гурту під назвою “From Zero”. Платівка вийде 15 листопада на Warner Records і стане першим повноформатним альбомом Linkin Park з 2017 року, коли вийшов їхній попередній реліз “One More Light”.

Крім нових учасників, у складі гурту залишаються Майк Шинода, Бред Делсон, Фенікс та Джо Ган. Linkin Park також оголосив про світовий тур, під час якого гурт виступить у Лос-Анджелесі, Нью-Йорку, Гамбурзі, Лондоні, Сеулі та Боготі.

Шинода, Делсон, Фаррелл та Ган відзначили в пресрелізі, що протягом останніх кількох років вони «потихеньку знову почали зустрічатися» і працювали з багатьма музикантами, знайшовши особливу спорідненість з Армстронг і Бриттеном. Назва нового альбому “From Zero” відсилає до початкової назви гурту – Xero, і символізує як скромний початок, так і нову подорож, яку гурт зараз проходить.

«З погляду звучання та емоційності – це про минуле, сьогодення та майбутнє, охоплюючи наш фірмовий звук, але новий і повний життя», – заявив Шинода. «Ми пишаємося тим, ким Linkin Park стали за ці роки, і раді майбутній подорожі».

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ