АКТУАЛЬНО

Мемі Гаммер, дочка Меріл Стріп, з’явилася на червоній доріжці у розкішній сукні від українського бренду

Українські дизайнери продовжують завоювувати світову модну сцену, і цього разу їхні творіння вразили навіть дочку легендарної американської акторки Меріл Стріп, Мемі Гаммер. Акторка з’явилася на червоній доріжці благодійного заходу Academy Museum Gala в Лос-Анджелесі в елегантній сукні від українського бренду BEVZA.

40-річна Мемі Гаммер вразила гостей та папараці своїм вишуканим образом. Вона обрала чорну довгу сукню з приталеним силуетом, яка належить до колекції весна-літо 2024 року від BEVZA. Це вбрання вигідно підкреслило її фігуру та вражаюче виглядало на червоній доріжці.

Шовкова сукня мала тонкі бретельки, квадратне декольте і відкриту спину. Основною деталлю цього образу стали елегантні вирізи у зоні грудей, які додали вбранню шарму та оригінальності. Мемі доповнила свій стильний образ зачіскою “мокре волосся”, гламурним клатчем, великими сережками та яскраво-червоною помадою.

Поява Мемі Гаммер на заході у сукні від українського бренду BEVZA підкреслила впливовість та популярність української моди в світі.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ