АКТУАЛЬНО

Біржа ODX в Японії готується до запуску платформи для торгівлі цифровими активами

У грудні 2023 року компанія Osaka Digital Exchange (ODX) розпочне перші в Японії торги цифровими цінними паперами на платформі Start у формі security tokens, що є цифровим еквівалентом звичайних цінних паперів. За інформацією біржі, це відповідатиме попиту приватних осіб на альтернативні активи з вищою прибутковістю.

Минулого тижня біржа Осаки отримала схвалення фінансового регулятора Японії для запуску нового напряму. ODX, заснована у 2021 році компаніями SBI Holdings і Sumitomo Mitsui Financial Group (SMFG), повідомила, що фірма з нерухомості Ichigo Owners випустить токенізовані цінні папери на суму 3 млрд ієн (приблизно $20,2 млн на момент публікації).

Згідно з пресрелізом, ці токени представлятимуть інвестиції в шість орендних житлових об’єктів із відмінним доступом до центру міста. Компанія очікує, що це стане найвищою ціною за емісійний токен Ichigo.

Представники біржі повідомили, що торги на платформі Start розпочнуться 25 грудня 2023 року. Згідно з звітом компанії Progmat, ринок цих активів в Японії на даний момент оцінюється в 129,3 млрд ієн ($872 млн).

НЕ ПРОПУСТІТЬ

АКТУАЛЬНІ НОВИНИ ЗА ТЕМОЮ