АКТУАЛЬНО

Міккі Рурк привітав українців з Новим роком

Знаменитий голлівудський актор Міккі Рурк закликав допомагати Україні та взяв на себе ініціативу збору коштів для відновлення Херсона.

В емоційному відеозверненні, опублікованому в його Instagram, Рурк вітає українців з Новим роком та висловлює своє співчуття тим, хто стикається з наслідками війни, розв’язаної Росією. Актор відзначив важкі випробування, які переживають люди в Україні, та висловив побажання, щоб 2024 рік приносив лише найкращі моменти.

“Я просто хочу побажати щасливого Нового року усім в Україні. Я знаю, що ви проходите через багато дуже важливих речей”, – сказав Міккі Рурк.

Знаменитість висловив своє бажання допомагати у відновленні зруйнованих будинків херсонців, які втратили свої домівки через війну. Рурк оголосив благодійний збір коштів з метою зібрати мільйон доларів на відбудову Херсона.

“Будь ласка, допоможіть мені зі збором пожертв для допомоги всім людям у маленькому місті Херсон. Ми намагаємося зібрати мільйон доларів та допомогти всім людям, які перебувають в скрутному становищі та справжньому стражданні”, – заявив актор.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ