АКТУАЛЬНО

Микола Тищенко залишився самотнім під час суду і домашнього арешту

Офіційно Миколи Тищенка  був одружений тричі. Його першою дружиною була Лариса Тищенко, яка у 2005 році народила йому сина Данила. Друга дружина, Ірина Журавська, племінниця колишнього заступника мера Києва Віталія Журавського, швидко зрозуміла, хто такий Тищенко, і вони розлучилися через півроку після весілля. Третє одруження Тищенка відбулося у 2016 році з Аллою Барановською, з якою у нього народився син Давид. Проте і цей шлюб закінчується розлученням.

Політолог Олексій Курпас у своєму блозі на Korrespondent повідомляє, що у близькому оточенні Тищенка ні для кого не є секретом його схильність до зрад. Джерела стверджують, що він зраджував кожній зі своїх дружин. Сам Тищенко комічно коментує свої любовні справи, навіть заявляючи, що йому підливали приворотне зілля.

“Я був об’єктом, якому підливали, Україна взагалі дуже славиться різноманітними магічними ритуалами, дівчата дуже люблять ходити до гадалок, ворожок та створювати якісь зілля. І потім вранці своїм коханим підливати в чай, роблять з чоловіків просто пластилін, чоловіки стають покірними, м’якими, дурними і закохуються, я відчув це на собі».

Серед коханок Миколи Тищенка не лише моделі. Він не обмежується навіть спілкуванням з дружинами своїх власних партнерів. Один із таких випадків вже став гучним у ЗМІ — стало відомо про його зв’язок з дружиною директора його благодійного фонду. Розмова йде про Геннадія Дмитрієва, який під час керівництва Благодійним фондом Миколи Тищенка допомагав у відмиванні грошей, тоді як сам Тищенко розважався з його дружиною.

Евеліна Андрієвська з Миколою Тищенко

Евеліну Андрієвську, молоду помічницю Миколи Тищенка, також називають його коханкою. За словами журналістів та військових, вона відома як прихильниця Путіна та Лепса і може мати зв’язки з Кремлем. За їхніми даними, вона відвідувала окупований Крим ще під час війни з Росією.

Більше того,Андрієвська дозволяла собі навіть критикувати дії ЗСУ, поширювала проросійську інформацію в своїх соцмережах і виступала на користь проросійських платформ. Наприклад, у 2015 році під час вибуху в Донецьку вона опублікувала пост з проросійського ресурсу, де стверджувалося, що Україна використала точку У.

«Такая она, эта слава Украины? Это не просто «точка У», это точка в доверии и надежде.» – написала тоді Андрієвська.

Також, під час нападу на колишнього військового в Дніпрі,Евеліна теж була поруч з Тищенком. Користувачі соцмереж, які детально досліджували матеріали з місця нападу, відзначили, що на її вухах були сережки Van Cleef вартістю майже 200 тисяч гривень.

Тищенко в залі суду

Жодна з численних коханок чи колишніх дружин, що народили йому дітей, не прийшла підтримати Миколу Тищенка на суд. Вибір міри запобіжного заходу для депутата відбувся за присутності журналістів. Серед тих, хто з’явився в суді, був лише київський пенсіонер, що просив допомогти у вирішенні проблеми з землею. Ні одного союзника, друга, партнера чи родича не було поруч з Тищенком під час його цілодобового домашнього арешту.

Нагадаємо, що 20 червня у центрі Дніпра група людей у балаклавах і камуфляжі напала на колишнього військовослужбовця ЗСУ Дмитра Павлова, відомого як “Син”. Інцидент стався після конфлікту між Павловим і Тищенком та його командою під час їхньої прогулянки містом у військовій формі та зі зброєю. У сутичці також брав участь поліцейський з Києва, якого згодом звільнили.

Державне бюро розслідувань провело  обшук у Тищенка та оголосило йому підозру  за незаконне позбавлення волі (ч. 2 ст. 146 КК України). Під час вручення підозри Тищенко розбив свій телефон, але в ДБР запевнили, що це не завадить слідству отримати потрібну інформацію. Також підозру отримала ще одна особа, яка брала участь у протиправних діях (за ч. 2 ст. 127 та ч. 2 ст. 146 КК України). 25 червня суд задовольнив клопотання прокурорів про застосування запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту для Тищенка.

Також після рішення суду про домашній арешт нардеп відправився у п’ятизірковий готель Hyatt. Пізніше він був помічений у ресторані “Хаяту”, а після 22:30 змушений був носити електронний браслет для відстеження його рухів, перш ніж відправився додому.

Раніше міністр внутрішніх справ Ігор Клименко заявив, що всі причетні до інциденту мають бути покарані, незалежно від їхньої посади чи зв’язків. Голова Офісу президента Андрій Єрмак, який є кумом Тищенка, висловив засудження його поведінки як “абсолютно ганебної”.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ