АКТУАЛЬНО

Нові подробиці життя Брітні Спірс. Вийшла її книга

Автобіографія Брітні Спірс побачила світ. Публікації про мемуари цієї поп-принцеси з’явилися задовго до їхнього випуску, і книга обіцяє розкривати безліч шокуючих і скандальних зізнань від 41-річної співачки.

Одним з таких шокуючих моментів є розповідь Брітні про те, як у віці 19 років вона виявилася вагітною від Джастіна Тімберлейка і як він наполіг на аборті. Але це не врятувало їхні стосунки. У 2002 році, під час зйомок кліпу до пісні “Overprotected,” вона отримала від нього повідомлення з двома словами: “Усе скінчено.” Вони розійшлися.

У книзі Спірс також зізнається в тому, що зраджувала Джастіну з хореографом Вейдом Робсоном, що підтверджує чутки, які ходили понад 20 років тому. У своєму мемуарі вона згадує, як поцілувала Вейда ввечері в іспанському барі. Цей поцілунок був причиною багатьох пліток і чуток про її невірність.

Події 2007 року, коли Брітні поголила голову, також опинилися в центрі уваги. Це рішення було викликане моментом кризи, розлученням з Кевіном Федерлайном, нав’язливою увагою папараці та тиском суспільства. Після гоління голови її знову відправили на лікування, і потім вона була поставлена під опіку батька, Джеймі Спірса, протягом 13 років. У своєму мемуарі Брітні каже, що цей тривалий вплив контролю за її життям змусив її почуватися “дитиною-роботом” і “тінню самої себе”. Усе це викликало в неї глибокі негативні емоції та залишило слід на її житті.

Ця автобіографія обіцяє розкривати безліч потаємних деталей з життя Брітні Спірс і може пролити нове світло на багато подій, що відбулися в її кар’єрі та особистому житті.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ