АКТУАЛЬНО

Бен Аффлек шокований публічними заявами Дженніфер Лопес про їх розлучення

Оскароносний американський актор Бен Аффлек відреагував на нещодавні публічні заяви своєї екс-дружини, відомої співачки Дженніфер Лопес, щодо їхнього розлучення. Як стало відомо, голлівудський артист не був готовий до такого одкровення від виконавиці про їхній розрив.

Днями Джей Ло вперше відкрито зізналася, що саме вона ініціювала їхнє розлучення. Співачка поділилася, що не відчувала щастя у стосунках з Аффлеком і тепер працює над тим, щоб полюбити себе.

Інсайдер, який прокоментував ситуацію для видання Marca, розповів, як Бен відреагував на публічні висловлювання Дженніфер. За його словами, актор також важко переживає розлучення і зараз переживає “не найкращі часи”. Він був сподівався, що Дженніфер не коментуватиме їхній розрив у ЗМІ, але виявилося інакше.

“Коментарі співачки стали справжньою несподіванкою для Аффлека, і він був збентежений її вчинком. Він хотів би, щоб вона не розповідала про це, але відчуває, що вона говоритиме про це вічно. Він не знав, що вона планує розповісти про їхні стосунки, але підозрював, що це рано чи пізно трапиться. Це частина його життя, як і все інше, і він не зможе від цього втекти”, – зазначив інсайдер.

Варто зазначити, що сам Бен поки що категорично відмовляється ділитися подробицями розриву з Дженніфер, з якою він перебував у шлюбі протягом двох років. Лопес офіційно подала на розлучення в серпні цього року, а наразі подружжя займається поділом майна та виставило на продаж свій маєток у Лос-Анджелесі.

Перші чутки про кризу у стосунках пари з’явилися ще в квітні 2024 року. Закохані стикнулися з “чорною смугою” у стосунках і переживали постійні конфлікти. Врешті, плітки підтвердилися, і одна з найбільш відомих голлівудських пар розпалася.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ