АКТУАЛЬНО

Кеннеді-молодший намагався домовитися з Камалою Гарріс про посаду в обмін на підтримку її кампанії – WP

Роберт Кеннеді-молодший, кандидат у президенти США від незалежної партії, намагався домовитися з віце-президенткою Камалою Гарріс про можливість отримання посади в її адміністрації в обмін на підтримку її виборчої кампанії. Про це повідомляє Washington Post, посилаючись на джерела, близькі до переговорів.

Минулого тижня незалежний кандидат у президенти Роберт Ф. Кеннеді-молодший шукав зустрічі з кандидатом від Демократичної партії Камалою Гарріс, щоб обговорити можливість роботи в її адміністрації.

Роберт Кеннеді-молодший намагався домовитися з Гарріс про свою підтримку в обмін на посаду в майбутньому уряді США.

Спроба домовитися про зустріч відбулася через кілька тижнів після того, як Кеннеді та колишній президент Дональд Трамп зустрілися віч-на-віч під час національного з’їзду Республіканської партії в Мілуокі, де вони обговорили можливу роль Кеннеді в потенційній адміністрації Трампа в обмін на підтримку мов.

70-річний Кеннеді, відомий юрист-еколог, більшу частину свого життя провів у Нью-Йорку, але протягом останнього десятиліття постійно проживає в Каліфорнії разом зі своєю дружиною, актрисою Шеріл Хайнс.  Вона найбільш відома за роллю в ситкомі “Стримай свій ентузіазм”, за яку була двічі номінована на премію “Еммі” за найкращу жіночу роль другого плану.

Кампанія Кеннеді також намагалася зв’язатися з Роном Клейном, колишнім керівником апарату Білого дому при президенті Джо Байдені, через посередників, але ці спроби були безуспішними, за словами речника кампанії Кеннеді.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ