АКТУАЛЬНО

Помста за 128-му бригаду: удар по окупантах у відповідь на атаку РФ

Новини про удар Збройних Сил України (ЗСУ) на силові структури Росії стали відомі як помста за напад на 128-му окрему гірсько-штурмову Закарпатську бригаду. Інформацію про це підтвердило джерело РБК-Україна, зазначивши, що удар виявився ефективним.

Атака, яку вже охрестили “відплатою” за події на Запорізькому напрямку, сталася в День ракетно-артилерійських військ РФ, коли проводилося нагородження. Під вогнем потрапила 810-та севастопольська бригада морської піхоти в Херсонській області.

Останній командир 810-ї бригади “видохся в тил” ще 8 листопада, і з того часу ЗСУ ліквідували сім комбригів цієї бригади.

Джерело також повідомило, що удар призвів до суттєвих втрат серед командного і особового складу противника. Загалом загинуло 25 окупантів, а ще приблизно сотня отримала поранення. Однак точна кількість постраждалих серед командного складу росіян залишається невідомою, оскільки цю інформацію ретельно приховують.

Атака ЗСУ призвела до помсти за трагічну подію 3 листопада, коли російська ракета влучила в скупчення військових 128 окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади. Напад став причиною загибелі 19 бійців та поранення десятків інших, включаючи місцевих жителів.

Розслідування обставин трагедії триває, і правоохоронці не виключають можливості, що метою атаки був комбриг 128-ї бригади. У своїх повідомленнях військовослужбовець Роберт Бровді наголосив на тому, що цей удар є відплатою за здійснену російську агресію та захищає пам’ять загиблих бійців.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ