АКТУАЛЬНО

Пожежа знищила будинок відомої ведучої Даші Малахової

Українська акторка, телеведуча та громадська діячка Даша Малахова опинилася в непростій ситуації через масштабну пожежу, яка знищила її заміський будинок. На своїй сторінці в Instagram Малахова поділилася сумною новиною, зазначивши, що під вогонь потрапили будинок, лазня та складські приміщення. Хоча склад дивом уцілів, решта будівель потребує відновлення.

Незважаючи на те, що пожежа завдала значних збитків, Даша Малахова зберігає оптимізм та рішуче налаштована на відбудову. Разом зі своїм партнером Сергієм вони вже шукають проєкти для нового будинку. Ведуча також подякувала підписникам за підтримку та запевнила, що все буде добре.

“У нас із Сергієм згоріла лазня. Ми не засмучуємося… Усі нас підтримали, хочуть грошей дати або щось безкоштовно… Нам нічого не потрібно. Ми впораємося, все буде нормально, вирулимо”, – написала Малахова, закликавши не переживати за неї.

Акторка зазначила, що триває експертиза, яка має з’ясувати причини пожежі, але вона не збирається засмучуватися через втрати. Вона розповіла, що згоріла лазня, а також постраждали інші будівлі, але їх буде відбудовано. Даша зберігає позитивний настрій та впевнена, що зможе відновити все за свої кошти.

Малахова вкотре нагадала про необхідність зберігати спокій і рухатися далі, особливо у важкі часи війни, коли українці стикаються з численними викликами.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ