АКТУАЛЬНО

Президент Туреччини вдарив дитину на офіційному заході

Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган опинився в центрі скандалу через інцидент з дитиною під час офіційного заходу. Як повідомляє турецьке видання Bir Gün, під час урочистого вручення ключів від квартир родинам, Ердоган дав ляпаса дитині.

Ердоган взяв участь у проєкті захисту та відновлення плато Айдер і церемонії відкриття, яка проходила перед будівлею губернатора в місті Різе. Після свого виступу, президент розпочав церемонію вручення ключів, і на сцену вийшли двоє дітей з однієї родини, щоб отримати свої ключі.

Коли президент простягнув руку дітям для поцілунку, маленький хлопчик не відразу поцілував її, що призвело до непередбачуваної реакції Ердогана. Президент дав дитині ляпас, після чого хлопчик все-таки поцілував йому руку. Такий вчинок Ердогана викликав обурення серед присутніх та користувачів соціальних мереж.

Після інциденту, як повідомляють турецькі ЗМІ, президент також дав дитині кишенькові гроші. Однак це не змогло зменшити шквал критики, спрямованої на його поведінку.

У Туреччині поцілунок руки є традиційним жестом поваги та любові молодших до старших. Зазвичай діти цілують руки своїм бабусям, дідусям або іншим старшим людям, виражаючи цим свою повагу. У відповідь старші часто цілують у щоки тих, хто поцілував їм руку, демонструючи свою любов. Тому така реакція Ердогана викликала значний резонанс у суспільстві.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ