АКТУАЛЬНО

Путін більше не буде милувати в’язнів, які воюють проти України

За останнім повідомленням російських ЗМІ, зеки, які брали участь у війні проти України, більше не отримують помилування від російського президента Володимира Путіна. Замість цього, вони отримують статус умовно звільнених і продовжують служити у складі військових підрозділів.

Згідно з інформацією, російські в’язні, яких завербували у в’язницях, тепер укладають контракти з Міністерством оборони РФ на один рік, а не на півроку, як це було раніше. Ці контракти автоматично продовжуються і відтепер засуджені не отримують помилування від президента Путіна.

Умовно звільнені в’язні відправляються служити до кінця так званої “спеціальної військової операції” проти України. Повне звільнення та погашення судимості можливе лише у випадку отримання державної нагороди або за певних інших обставин, таких як закінчення війни, втрата здоров’я або досягнення граничного віку.

Станом на 23 січня на війні проти України загинули понад вісім тисяч російських в’язнів, з яких понад тисяча воювали у загонах “Шторм Z” чи “Шторм V”.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ