АКТУАЛЬНО

Різанина в Німеччині: У Золінгені невідомий з ножем убив трьох людей на міському святі

Вечірній захід з нагоди дня міста в Золінгені на заході Німеччини обернувся трагедією, коли невідомий чоловік з ножем здійснив напад на святкування. Внаслідок жахливого інциденту загинули три особи, ще восьмеро отримали поранення.

Напад стався вчора ввечері, коли місто святкувало своє свято. Невідомий нападник, озброєний ножем, почав різанину серед учасників заходу, після чого втік з місця подій. Незважаючи на термінові зусилля правоохоронців, нападнику поки що вдалося уникнути арешту.

Мер Золінгена, Тим Курцбах, висловив свою скорботу з приводу події: «Ми хотіли разом відзначити день нашого міста, а тепер змушені оплакувати загиблих і поранених».

Місцева поліція відреагувала на інцидент посиленням патрулів та перекриттям доріг. На даний момент правоохоронці активно шукають підозрюваного. Встановлені блокпости і перевірки на дорогах, аби затримати нападника та забезпечити безпеку громадян.

Поліція звертається до громадян із проханням надати будь-яку інформацію, яка може допомогти в розслідуванні, та наголошує на важливості співпраці для розкриття цього трагічного випадку.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ