АКТУАЛЬНО

Найкращі смартфони 2024 року за доступними цінами

Останні роки виробники електроніки активно вдосконалюють середньобюджетні смартфони, наближаючи їх за характеристиками до флагманських моделей. У 2024 році на ринку є безліч варіантів, які пропонують швидкі дисплеї, якісну оптику та багато інших преміум-функцій. Редакція TechRadar протестувала сотні моделей і вибрала найкращі смартфони, доступні за відносно помірну ціну.

iPhone 13

Попри вихід нових поколінь iPhone, iPhone 13 залишається чудовою покупкою у 2024 році. Його процесор A15 Bionic і досі забезпечує високу продуктивність, що дозволяє конкурувати з новими моделями на Android. А ще, Apple продовжує підтримувати свої пристрої до 5 років, тому iPhone 13 буде актуальним ще довго. Ця модель коштує від $499, що дещо більше, ніж можна було б очікувати за телефон трирічної давнини, але якщо ви шукаєте новий iPhone, це найдоступніший варіант.

Google Pixel 8a

Для тих, хто віддає перевагу Android, найкращою альтернативою iPhone є Google Pixel 8a. У нього також 6,1-дюймовий дисплей, а камера – майже флагманська. Найбільша перевага цієї моделі – це підтримка оновлень протягом 7 років, що дозволить користуватися пристроєм до 2030 року. Це робить Pixel 8a найдоступнішим Android-смартфоном із таким довготривалим технічним супроводом.

OnePlus 12R

Цей смартфон з Китаю виділяється своєю видатною автономністю та надшвидкою зарядкою, яка дозволяє зарядити пристрій до 100% за лише 30 хвилин. Крім того, OnePlus 12R оснащений екс-флагманським процесором Snapdragon 8 Gen 2, що забезпечує бездоганну продуктивність навіть у найвимогливіших іграх. Це чудовий вибір для тих, хто шукає потужний і швидкий пристрій.

Samsung Galaxy A35

Цей середньобюджетний смартфон став улюбленцем оглядачів завдяки 120-герцовому AMOLED-екрану, досить швидкій “начинці” та вологозахисту за стандартом IP67, що рідко зустрічається у пристроях цього класу. І все це за ціною менш ніж $300. У TechRadar назвали Galaxy A35 “найкращим смартфоном Samsung за свої гроші”, і з цим важко не погодитися.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ