АКТУАЛЬНО

Скасування першого в історії трирічного круїзу

Перший у своєму роді трирічний морський круїз, запланований компанією Life at Sea Cruises, був раптово скасований менше ніж за тиждень до відправлення. Після кількох тижнів невизначеності та перенесень дати старту, організатори зізналися, що не володіють кораблем, і обіцяли повернути кошти пасажирам, які вже зареєструвалися на подорож.

Початково планувалося, що круїз вирушить із Стамбула 1 листопада, проте пізніше дата відправлення була перенесена на 11 листопада та змінена на відправлення з Амстердама. Пізніше старт був відновлений на 30 листопада, але 17 листопада пасажирам повідомили про скасування круїзу.

Ця новина стала несподіваним розчаруванням для багатьох пасажирів, серед яких були ті, хто вже продав або здає в довгострокову оренду своє житло перед очікуваною тривалою подорожжю. Зараз компанія обіцяє повернути кошти у кілька етапів протягом найближчих місяців та забезпечити переліт для тих, хто не може самостійно повернутися додому.

Скасування круїзу стало результатом того, що компанія-організатор Life at Sea Cruises не змогла придбати круїзний лайнер AIDAaura через відмову інвесторів, які поскаржились на невизначеність та події на Близькому Сході. Компанія оголосила про намір реалізувати свій задум пізніше з іншим кораблем. Круїз планував охопити 375 портів у 135 країнах на семи континентах та обіцяв ідеальні умови для цифрових кочівників, які мали працювати та подорожувати світом.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ