АКТУАЛЬНО

Трамп звинувачує Зеленського у відмові від угоди з РФ

Експрезидент США та кандидат на майбутніх виборах Дональд Трамп висловив різку критику на адресу українського президента Володимира Зеленського, звинувативши його у відмові укласти угоду про припинення війни з Росією. Ці заяви прозвучали під час виступу Трампа у Північній Кароліні, коли він посилив свої нападки на Київ напередодні виборів у США.

Трамп заявив, що США продовжують надавати мільярди доларів Україні, хоча, на його думку, Зеленський не може укласти угоду, яка була б кращою, ніж поточна ситуація. “У вас є країна, яку знищили”, – наголосив він, вказуючи на наслідки війни для України.

Ці слова стали відповіддю на заяви Зеленського, які він зробив на початку свого візиту до США, де президент України поставив під сумнів здатність Трампа швидко досягти угоди з Росією.

У своїй промові Трамп також критикував чинного президента США Джо Байдена і віце-президентку Камалу Гарріс за те, що вони залишили США “втягнутими” в конфлікт через рішення Білого дому. “України немає. Це вже не Україна. Ви ніколи не зможете замінити ці міста та селища, і ви ніколи не зможете замінити мертвих людей”, – додав Трамп, акцентуючи на тяжких наслідках війни для українського народу.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ